Meedenken met Bravis ziekenhuis

  • Zorg
Naar alle projecten

Het Bravis ziekenhuis in Bergen op Zoom is continu in gebruik. In dit proces zijn veranderingen aan de orde van de dag. Flexibiliteit is hierbij van groot belang maar belangrijker is nog het geruisloos en hygiënisch werken in de verschillende omgevingen.

Zorg voor brandveiligheid

Gedurende de diverse projecten op deze locatie heeft Bergh Brandveiligheid zorg gedragen voor de brandveiligheid. Dit hebben we gedaan door middel van advies, inspectie, uitvoering en onderhoud. In deze continu veranderende omgeving is registratie van de aangebrachte voorzieningen een must. Hiervoor hebben we een speciale applicatie ontwikkeld waarmee de opdrachtgever direct inzicht heeft in de status van brandveiligheid. (Zie Online logboek).

Veel van ons vakwerk is helaas onzichtbaar omdat deze uit het zicht zijn gemonteerd om het open karakter te waarborgen. Hierbij valt te denken aan branddeuren, schuifdeuren, rolschermen en rolluiken. Ook boven het verlaagde plafond zijn afdichtingen en kleppen gemonteerd om de brandveiligheid te garanderen. 

Benieuwd wat we in het academisch ziekenhuis van Amsterdam aan het doen zijn? Lees hier verder.

Opdrachtgever:

Bravis ziekenhuis

Locatie: Bergen op Zoom

Ik help je graag verder

Rob Michielsen

Directeur Stel je vraag

Diensten binnen dit project

Brandwerend afdichten

Laat een brand niet overslaan naar naastgelegen ruimtes. Het brandwerend afdichten van gaten, naden en kieren is essentieel voor de brandveiligheid in jouw pand.

Compartimenteren

Het compartimenteren van jouw pand is nodig om de omvang van een brand te kunnen beperken en veilig vluchten mogelijk te maken.

Inspectie en advies

Het brandveilig maken van een pand is een nauwkeurige klus. Bergh Brandveiligheid inspecteert het pand en adviseert over de te nemen maatregelen.

Online logboek

Het brandveilig houden van een pand kan niet zonder een degelijke registratie van de genomen maatregelen. Met ons online logboek houden we grip op de brandveiligheid.

Vergelijkbare projecten

Gerealiseerd

Brandveilig afdichten in het Erasmus MC

Gerealiseerd

Brandveilig Bravis ziekenhuis