Brandveiligheidsinstallaties

Bergh Brandveiligheid is de specialist voor integrale brandveiligheidsprojecten. Neem vrijblijvend contact op m.b.t. uw brandveiligheidsinstallaties.

Onze passie zit in het achterlaten van een brandveilige woon-, leef- en werkomgeving voor gebruikers en bezoekers. Bij veel projecten brengen wij nood- en vluchtrouteverlichting aan, sluiten we kleefmagneten, vrijloopdrangers en overige voorzieningen zoals rolschermen aan op bestaande brandmeldinstallaties.

Wij voeren uitbreidingen en aanpassingen uit aan bestaande installaties en leveren en monteren nieuwe brandveiligheidsinstallaties. Vanzelfsprekend stellen we de installaties in bedrijf en voor een optimale werking voeren we het periodieke onderhoud uit. Op deze manier willen wij een veilige omgeving creëren voor iedereen.

NEN 2535/NEN 2575

Een belangrijk deel van onze werkzaamheden zit echter in het verzorgen van brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties volgens de NEN 2535/NEN 2575.
Door de combinatie van bouwkundige en installatietechnische brandveiligheid kunnen we de optimale balans toepassen passend bij het gebruik en budget.

Brandveilig project door Bergh Brandveiligheid?

Wil je weten wat Bergh Brandveiligheid voor jouw project kan doen? Of wil je meer informatie over onze advisering rondom, het onderhoud, beheer en inspectie van brandveiligheidsinstallaties? Kijk naar onze referentieprojecten of neem vrijblijvend contact op.

Meer informatie

Dienstverlening rondom brandmeldinstallaties

Onderhoud brandmeldinstallaties
Certificering brandmeldinstallaties
Beheer brandmeldinstallaties
Onderhoudscontract brandmeldinstallaties
Logboek brandmeldinstallaties