Brandveiligheidsinstallaties

Bergh Brandveiligheid is de specialist voor integrale brandveiligheidsprojecten. Onze passie zit in het achterlaten van een brandveilige woon-, leef- en werkomgeving voor gebruikers en bezoekers. 

Vanuit onze vestiging in Roosendaal gaan we samen met onze opdrachtgevers aan de slag voor het brandveilig(er) maken van gebouwen, woningen, kantoren, ziekenhuizen en meer. Onderdeel van ons werk is bijvoorbeeld het aanbrengen van nood- en vluchtrouteverlichting en het aansluiten van kleefmagneten, vrijloopdrangers en overige voorzieningen zoals rolschermen op bestaande brandmeldinstallaties. 

Je kunt bij ons terecht voor uitbreidingen en aanpassingen op bestaande installaties, maar ook voor het leveren en monteren nieuwe brandveiligheidsinstallaties. Vanzelfsprekend stellen we de installaties in bedrijf en voor een optimale werking voeren we het periodieke onderhoud uit. Op deze manier streven we naar een veilige omgeving voor iedereen.

Voldoen aan de norm

Een belangrijk deel van onze werkzaamheden zit in het verzorgen van brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties volgens de NEN 2535/NEN 2575 normen. We gaan vanuit deze norm aan de slag met de brandveiligheid vanuit bouwkundig én installatietechnisch perspectief. We zoeken hierin de optimale balans tussen gebruik en budget.

Maak je project brandveilig

Wil je weten wat Bergh Brandveiligheid voor jouw project kan doen? Of wil je meer informatie over onze advisering rondom, het onderhoud, beheer en inspectie van brandveiligheidsinstallaties? Kijk naar onze referentieprojecten of neem vrijblijvend contact op.

Neem contact op