Samen Beter Bouwen

Bouwkundige en installatietechnische brandveiligheid
Ons verhaal Start jouw project Login beheer  

Bij Bergh Brandveiligheid leveren we het complete pakket aan bescherming en preventie om een veilige plek te creëren en te behouden. Van installaties, voorzieningen en maatregelen tot aan advies, onderhoud, beheer en inspectie. 

Samen brandveilig

Bij Bergh Brandveiligheid staat pro-activiteit, omgevingsbewustzijn en flexibiliteit centraal in onze aanpak. Wij begrijpen dat brandscheidingen en brandcompartimenteringen niet altijd de aandacht krijgen die ze verdienen, maar hun belang mag zeker niet onderschat worden. Veilig wonen en werken vraagt om gerichte aandacht, en dat is precies wat wij bieden. Samen bouwen we aan een hogere mate van brandveiligheid voor iedereen.

Bekijk onze eerder projecten

“Samen bieden we het complete pakket van brandveiligheid”

Hoe we dit aangepakt hebben

Projecten

Veilig wonen en werken vraagt gerichte aandacht, zeker als het gaat om brandveiligheid. Bekijk hoe wij de panden van onze opdrachtgevers al brandveilig gemaakt hebben.

Alle projecten

Gerealiseerd

Parkeergarage Lindebaan

In uitvoering

Adrz - Een sterk staaltje samenwerken

In uitvoering

Toekomstgericht kijken naar brandveiligheid in academisch ziekenhuis

Nieuws

Bergh Brandveiligheid met de bakfiets op werk!

Het is vandaag in heel Nederland "Fiets naar je Werk Dag". Deze bijzondere dag moedigt werknemers aan om de auto te laten staan en in plaats daarvan de fiets te gebruiken voor hun dagelijkse woon-werkverkeer.

Bericht bekijken

Het verhaal van projectleider Fred!

Benieuwd naar het verhaal achter een gepassioneerde projectleider in de brandveiligheid? Lees ons interview met Fred Baselier en ontdek hoe hij zijn carrière is gestart, zijn passie heeft ontwikkeld en welke bijdrage hij levert aan een veiligere omgeving.

Bericht bekijken