Samen Beter Bouwen

Bouwkundige en installatietechnische brandveiligheid
Ons verhaal Start jouw project Login beheer  
Bekijk video
Bekijk video

Bij Bergh Brandveiligheid leveren we het complete pakket aan bescherming en preventie om een veilige plek te creëren en te behouden. Van installaties, voorzieningen en maatregelen tot aan advies, onderhoud, beheer en inspectie. 

Samen brandveilig

Bij Bergh Brandveiligheid staat pro-activiteit, omgevingsbewustzijn en flexibiliteit centraal in onze aanpak. Wij begrijpen dat brandscheidingen en brandcompartimenteringen niet altijd de aandacht krijgen die ze verdienen, maar hun belang mag zeker niet onderschat worden. Veilig wonen en werken vraagt om gerichte aandacht, en dat is precies wat wij bieden. Samen bouwen we aan een hogere mate van brandveiligheid voor iedereen.

Bekijk onze eerder projecten

“Samen bieden we het complete pakket van brandveiligheid”

Hoe we dit aangepakt hebben

Projecten

Veilig wonen en werken vraagt gerichte aandacht, zeker als het gaat om brandveiligheid. Bekijk hoe wij de panden van onze opdrachtgevers al brandveilig gemaakt hebben.

Alle projecten

In uitvoering

Toekomstgericht kijken naar brandveiligheid in academisch ziekenhuis

In uitvoering

Brandveiligheid en kunst komen samen in Dordrecht!

In uitvoering

Adrz - Een sterk staaltje samenwerken

Nieuws

Bergh Brandveiligheid Opleidingscentrum bijna gereed

In ons nieuwe kantoorpand in Oud-Gastel leggen we de laatste hand aan een volledig functionele opleidingsruimte. Dankzij deze ruimte kunnen we de vakkennis van onze vakmensen verder uitbreiden en de hoogst mogelijke kwaliteit blijven garanderen.

Bericht bekijken
Bouwgroep
Website Woonhof Sterrelaan nu online

Website Woonhof Sterrelaan nu online

Deze week is de gloednieuwe website gelanceerd. Op de site vindt u uitgebreide informatie over Woonhof Sterrelaan, inclusief de unieke kenmerken van de woonstudio’s, de beschikbare voorzieningen en informatie over hoe u zich kunt aanmelden als toekomstige bewoner.

Bericht bekijken