Nieuws

We vertellen je graag over hoe wij een bijdrage (willen) leveren aan een duurzame en veilige leef-, woon- en werkomgeving voor iedereen. We vinden het belangrijk om innovaties vanuit de markt te volgen en toe te passen waar dat nodig is.

Aan het laden
Bouwgroep
27-02-2024

Directiewisseling bij Bergh Bouwsystemen

Bij Bergh Bouwgroep heeft er een directiewisseling plaatsgevonden. Erik van den Bergh heeft het stokje van Bergh Bouwsystemen overgedragen aan Koen Haest.

Bericht bekijken
17-01-2024

Een blijk van waardering voor een vruchtbare samenwerking

Samen met Stichting de Harde Leerschool vieren we de succesvolle plaatsing van Shane, die vorig jaar begon met zijn proefperiode, en ondertussen een vaste kracht is bij onze organisatie.

Bericht bekijken
Bouwgroep
22-12-2023

Op naar een spectaculair 2024!

Met trots kijken we terug op 80 jaar Bergh Bouwgroep. Dit jaar vierden we samen 65 jaar Bergh Bouw, 10 jaar Bergh Brandveiligheid en 5 jaar Bergh Bouwsystemen.

Bericht bekijken
20-12-2023

Terugkijken: De Harde Leerschool op de NOC*NSF sportconferentie

Een maand geleden kwamen bestuurders uit de sportsector, het bedrijfsleven en de overheid samen om polarisatie tegen te gaan. Tijdens deze conferentie mocht De Harde Leerschool laten zien hoe zij zich inzetten om mensen te verbinden met sport.

Bericht bekijken
12-12-2023

Brandveilig onderhoud 5/5 | Het complete plaatje: Integrale brandveiligheid

In het laatste deel van onze serie over brandveilig onderhoud vertelt Matt van Gorkom, hoofd bedrijfsbureau, over hoe alle touwtjes aan elkaar worden geknoopt om een duurzame brandveilige omgeving te behouden.

Bericht bekijken
01-12-2023

Fris en veilig onderweg

Twee gloednieuwe bedrijfsbusjes staan klaar om u van dienst te zijn.

Bericht bekijken
23-11-2023

Video: De Harde Leerschool x Bergh Brandveiligheid

Wij zijn enorm trots op onze samenwerking met de Harde Leerschool. Vanuit onze visie op sociaal ondernemerschap doen we ons best om kansen te bieden aan de deelnemers van dit project.

Bericht bekijken
22-11-2023

Brandveilig onderhoud 4/5 | Netjes werken is essentieel

Onze vakmensen staan altijd klaar op locatie om de brandveiligheid te optimaliseren. In ons nieuwste blogartikel ontdek je waarom zorgvuldig werken de sleutel is tot succesvol brandveilig onderhoud.

Bericht bekijken
15-11-2023

Wij gaan over naar ons nieuwe kantoor!

Het is eindelijk zover, we gaan intrekken in ons nieuwe kantoor in Oud-Gastel! Vorige week heeft Bergh Bouwsystemen het gebouw aan ons opgeleverd en vandaag gaan we definitief over!

Bericht bekijken