ROC West-Brabant

  • Utiliteit
Naar alle projecten

ROC West-Brabant, brandveilig in gebruik

Voor de diverse locaties van het ROC West-Brabant heeft Bergh Brandscheidingen B.V. de expertise geleverd om de bestaande locaties brandveilig te maken. Mooie voorbeelden hiervan zijn het Prinsentuin college in Andel, Breda en Halsteren waar vanaf advies tot oplevering en in de toekomst het onderhoud brandveilig gewerkt en geleefd kan worden.

Ook drie locaties van het Vitalis College in Breda zijn op deze wijze aangepakt.

Aanpak

Met een brandveiligheidsscan in combinatie met een 100% vooropname op locatie zijn de gebreken en de mogelijkheden van de locaties in beeld gebracht. Nadat de uitvoerende werkzaamheden waren afgestemd, is de upgrade in een draaiende schoolomgeving uitgevoerd. Met een goede planning en de inzet van een klein multidisciplinair team is de overlast tot een minimum beperkt gebleven.

Resultaat

De uit te voeren werkzaamheden waren zeer divers. Door de inzet van het juiste team met kennis van brandveilige toepassingen zijn in een kort tijdsbestek 3 brandveilige gebouwen gerealiseerd.

Opdrachtgever:

ROC West-Brabant

Ik help je graag verder

Rob Michielsen

Directeur Stel je vraag

Diensten binnen dit project

Inspectie en advies

Het brandveilig maken van een pand is een nauwkeurige klus. Bergh Brandveiligheid inspecteert het pand en adviseert over de te nemen maatregelen.

Onderhoud en beheer

Brandveiligheid is een continu proces waarvoor aandacht nodig is. Wij inspecteren en herstellen de brandscheidingen waar nodig.

Vergelijkbare projecten

In uitvoering

Tilburg University