Tilburg University

  • Utiliteit
Naar alle projecten

Tilburg University (TiU) behoort tot 1 van de 200 beste universiteiten ter wereld. Op het gebied van veiligheid is men ook vooruitstrevend. Begin 2017 heeft men door een objectieve adviseur brandveiligheidsrapportages laten maken van de eerste panden. Deze zijn vervolgens in een aanbesteding uitgezet.

Door onze specifieke werkwijze kenbaar te maken in een plan van aanpak behaalden we de hoogste score waarna ons de opdracht gegund werd voor de 1e fase. Nog geen jaar later hebben we voor fase 2 een overtreffend plan weggelegd waardoor we ook deze werkzaamheden gegund kregen.

Nu hebben we al vaker complexe projecten brandveilig gemaakt. Complex in de zin van techniek of een enorm hoog bouwtempo. Bij TiU werd daar nog een element aan toegevoegd: werken rondom colleges en tentamens. De universiteit draait bijna 365 dagen per jaar door waardoor er geen moment beschikbaar is om de werkzaamheden uit te voeren. We waren hierdoor genoodzaakt de klus op te knippen en de storende werkzaamheden `s nachts te doen.

Opdrachtgever:

Tilburg University

Ik help je graag verder

Rob Michielsen

Directeur Stel je vraag

Diensten binnen dit project

Brandveiligheidsinstallaties

Wanneer er brand uitbreekt, is het belangrijk om snel te handelen. Door de installatie van de juiste brandveiligheidsinstallaties kan er snel en veilig worden ontruimd.