Brandveilig wonen in wooncomplex Cruysenhoek

16-06-2021
Terug naar overzicht

Afgelopen maandag 14 juni heeft onze collega Alfons Paardekam (projectleider) met zijn team een mooi project afgerond voor het wooncomplex Cruysenhoek in Hellevoetsluis. Dit wooncomplex is eigendom van en wordt beheerd door Woonzorg Nederland. Zij zijn de grootste landelijke corporatie in seniorenhuisvesting.

Na een periode van zorgvuldige voorbereiding, in samenwerking met Woonzorg Nederland, zijn we start gegaan. We hebben in het complex verschillende punten aangepakt. Zo zijn we begonnen met het opwaarderen van de voordeuren van 97 woningen. De woningen hebben een nieuwe brandveilige voordeur gekregen. Ook zijn er verschillende ramen vervangen; van klepramen naar vaste ruiten. Alles om de brandveiligheid voor de bewoners te verbeteren. En we zijn aan de slag gegaan in de woningen met de ventilatie en hebben brandwerende ventielen geplaatst. Deze ventielen gaan automatisch dicht bij het uitbreken van een brand, waardoor er geen lucht meer bijkomt.

Onze collega`s Carlo Van Zon (uitvoerder) en Sander Vermaat (werkvoorbereider) hebben dit project samen met diverse monteurs en een aantal schilders opgepakt. Bij het vervangen van ramen en deuren was het logisch om ook direct het verfwerk mee te nemen. Door dit te bundelen, hebben we voorkomen dat de bewoners een langere periode eventuele last zouden ervaren van de werkzaamheden.

 Lees alles over dit project

We bedanken Woonzorg Nederland voor de prettige samenwerking! Ben je benieuwd wat we voor voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bekijk onze diensten of neem contact op.

Ik help je graag verder

Sander Vermaat

Calculator/werkvoorbereider Stel je vraag