Terug naar overzicht

Werkvoorbereider

Wat kan er beter in jouw werk? Bij Bergh Brandveiligheid, onderdeel van Bergh Bouwgroep, heb je als werkvoorbereider een impactvolle rol bij de preventie van brand in gebouwen en installaties. Je werkt met een energiek en jong team en hebt de ruimte om processen te verbeteren. Uitdagend? Ja zeker! Interesse? Mooi, we horen graag van je!

Wat ga je doen?

Jij pakt de werkvoorbereiding van uitdagende brandveiligheidsprojecten op, van actieplan tot aan de oplevering. De projecten varièˆren van complete appartementencomplexen tot aan grote industrielevoorzieningen. Je werkt vooral vanuit ons kantoor in Roosendaal, altijd met een goed team van collega’s om je heen. Ook ben je regelmatig te vinden op de projecten waar je verantwoordelijk voor bent.

In nauw overleg met de projectleiders, klanten en vaklieden zorg jij ervoor dat werk ongestoord kan worden uitgevoerd en dat het voldoet aan de kwaliteit die we onze klanten beloven. Je speelt een coördinerende rol en zorgt dat de juiste mensen, de juiste spullen hebben op het juiste moment. Je bewaakt schema’s en planningen om zo het project tot een succes te maken en de veiligheid van mensen te verbeteren.

Na de opleveringsfase zorg je voor een goede projectevaluatie. Zie je tijdens projecten zaken die beter kunnen? Dan ontwikkel en implementeer je verbetervoorstellen om de mate van brandveiligheid in Nederland verder te verhogen of het proces er naar toe te versnellen. Zo blijven we ons werk iedere dag een beetje beter doen, zo blijven we Samen Beter Bouwen aan een hoge mate van brandveiligheid.

Wie zijn wij?

Bergh Brandveiligheid is onderdeel van Bergh Bouwgroep. Een betrokken familiebedrijf dat sinds 1958 is uitgegroeid tot een gerenommeerde bouwteampartner. Bij Bergh Bouwgroep willen we “Samen Beter Bouwen”. Dat is ons DNA. Wij geloven dat het áltijd beter kan, zolang je het samen doet. Werk je hier, dan merk je dat aan betere projecten, betere samenwerkingen en een betere toekomst. Oftewel, een betere baan. Dat is waar wij ons als werkgever sterk voor maken.

Wie ben jij?

De werkvoorbereider die wij zoeken, brengt het volgende met zich mee:

 • Je vindt het leuk om kennis op te doen en te delen;
 • Je hebt affiniteit met brandveiligheid en wilt je daarin verder blijven ontwikkelen;
 • Je vindt het leuk om mensen en partijen te verbinden en te motiveren om samen een optimaal projectresultaat te bereiken;
 • Met jouw gestructureerde manier van werken en organisatorisch vermogen is geen project/uitdaging te groot;
 • Je bent betrokken, leergierig en proactief waardoor jij het project verder helpt realiseren.

Je krijgt er veel voor terug!

Wij geloven in een langdurige samenwerking en daarom investeren wij graag in jouw toekomst, ontwikkelmogelijkheden én vitaliteit. Daarom krijg je bij ons:

 • Een fijne vaste werkplek waar je met plezier kan werken in een jong, energiek en resultaatgericht team;
 • Een laptop en telefoon van de zaak;
 • 43 vrije dagen (25 vakantiedagen + 15 roostervrije dagen + 3 kortverzuimdagen);
 • Een goed pensioen en de mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering, inclusief korting op aanvullende verzekeringen;
 • De vrijheid om je werk naar eigen inzicht in te delen met veel verantwoordelijkheid;
 • De mogelijkheid tot een 32-urige werkweek;
 • Een jaarcontract met zicht op een vaste aanstelling;
 • Veel ontwikkelingsmogelijkheden, zoals trainingen over persoonlijk leiderschap die nuttig zijn in je werk en privé situaties;
 • En uiteraard een goed salaris dat past bij jouw niveau.

 

Meer weten?

Benieuwd naar hoe je dag eruit gaat zien? Lees hier het verhaal van werkvoorbereider Sander

Is deze functie iets voor jou? Neem dan contact met ons op!

Wil je (voordat je solliciteert) meer weten over deze vacature? Neem contact op met Rob Michielsen via 0165-515555 of info@berghbrandveiligheid.nl.

  

 

Ik help je graag verder

Rob Michielsen

Directeur Stel je vraag

Solliciteren op deze vacature

{{ errors.first("field_23") }}
{{ errors.first("field_24") }}
{{ errors.first("field_25") }}
{{ errors.first("field_92") }}
{{ errors.first("privacy") }}