Adrz - Een sterk staaltje samenwerken

  • Zorg
Naar alle projecten

Bergh Bouwgroep is al enige tijd partner van Adrz. Sinds 2021 is Bergh Brandveiligheid betrokken bij het verhogen van de mate van brandveiligheid voor de organisatie. Adrz is een algemeen ziekenhuis met locaties in Goes, Vlissingen en Zierikzee. De organisatie bestaat uit ruim 2500 werknemers, waarvan 180 medische specialisten die zich dag en nacht inzetten om mensen te helpen. 

Wij hebben, in samenwerking met Nex2us, een volledige brandveiligheid inspectie gedaan op de locatie Goes. Bij deze brandveiligheid inspectie worden mogelijke punten en die de mate van brandveiligheid verslechteren in kaart gebracht via onze App. Via deze App hebben we uiteindelijk een uitvoerbaar en haalbaar plan ontwikkeld wat rekening houdt met de werkomgeving en het gebruik van de ruimtes van het ziekenhuis. 

Via onze applicatie behouden wij en Adrz grip op de brandveiligheid. Een duidelijk overzicht geeft aan welke doorvoeringen correct zijn afgedicht en/of doorbroken. Via de app kunnen overige vaklieden makkelijk doorbraken bij ons melden. Hierdoor kunnen we de brandveiligheid structureel verbeteren. 

Samen helpen we u om gemakkelijk de brandveiligheid van uw vastgoed te verbeteren. Mocht u benieuwd zijn naar de mogelijkheden dan zijn wij altijd bereid om vrijblijvend met u in gesprek te gaan. Neem contact met ons op.

Ik help je graag verder

Rob Michielsen

Directeur Stel je vraag

Diensten binnen dit project

Brandwerend afdichten

Laat een brand niet overslaan naar naastgelegen ruimtes. Het brandwerend afdichten van gaten, naden en kieren is essentieel voor de brandveiligheid in jouw pand.

Compartimenteren

Het compartimenteren van jouw pand is nodig om de omvang van een brand te kunnen beperken en veilig vluchten mogelijk te maken.

Inspectie en advies

Het brandveilig maken van een pand is een nauwkeurige klus. Bergh Brandveiligheid inspecteert het pand en adviseert over de te nemen maatregelen.

Brandveiligheidsinstallaties

Wanneer er brand uitbreekt, is het belangrijk om snel te handelen. Door de installatie van de juiste brandveiligheidsinstallaties kan er snel en veilig worden ontruimd.

Advies brandveiligheid

Brandveiligheid is een belangrijk thema waar de laatste tijd steeds meer aandacht aan wordt besteed. Gedegen advies rondom brandveiligheid is daarom belangrijker dan ooit.