Parkeergarage Residentie Reigershorst

  • Wonen
Naar alle projecten

Parkeergarage Residentie Reigershorst

Woningcorporatie Stadlander bezit een aantal woongebouwen met daaronder een parkeergarage. Een goed voorbeeld daarvan is Residentie Reigershorst in Bergen op Zoom. Stadlander heeft, vanwege eerdere succesvolle samenwerkingen, Bergh Brandscheidingen B.V. wederom de opdracht gegund om deze parkeergarage brandveilig te maken.

Inspectie

Op basis van de bestaande gebruiksvergunning en de eisen vanuit het Bouwbesluit is er eerst een inspectie uitgevoerd naar de brandveiligheid.
Hierbij zijn de brandscheidingen en compartimenteringen in beeld gebracht. En alle aanwezige doorvoeren en bouwkundige naden zijn gecontroleerd. De geconstateerde knelpunten zijn daarna opgelost, zodat de parkeergarage nu weer aan alle gestelde eisen voldoet.

De werkzaamheden zijn uitgevoerd in een kort tijdbestek en binnen budget. Na afronding van de werkzaamheden is een registratiedocument met verklaring aan de opdrachtgever verstrekt.

Opdrachtgever:

Stadlander

Ik help je graag verder

Rob Michielsen

Directeur Stel je vraag

Diensten binnen dit project

Compartimenteren

Het compartimenteren van jouw pand is nodig om de omvang van een brand te kunnen beperken en veilig vluchten mogelijk te maken.

Inspectie en advies

Het brandveilig maken van een pand is een nauwkeurige klus. Bergh Brandveiligheid inspecteert het pand en adviseert over de te nemen maatregelen.

Brandveiligheidsinstallaties

Wanneer er brand uitbreekt, is het belangrijk om snel te handelen. Door de installatie van de juiste brandveiligheidsinstallaties kan er snel en veilig worden ontruimd.