Brandveilig onderhoud 3/5 | Real-Time inzicht in actuele situatie

08-11-2023
Terug naar overzicht

Als we het hebben over brandveilig onderhoud dan is het essentieel om altijd op de hoogte te zijn van de actuele situatie op het gebied van brandveiligheid. Via ons online logboek bieden we onze klanten dat inzicht. Via een simpele app op hun telefoon of via de webbrowser heeft de gebruiker een overzicht van iedere brandveilige afdichting of andere voorziening. Zo bouwen we samen aan betere brandveiligheid.

Even voorstellen, Angelique is werkzaam bij ons op de onderhoudsafdelingen en helpt om kwalitatief hoogwaardige brandveiligheid in stand te houden. Ze werkt dagelijks met het Online logboek van Bergh Brandveiligheid en houdt daarmee het overzicht. “Het systeem geeft een onmisbaar overzicht. Als er beschadigingen of doorbraken zijn aan meerdere brandscheidingen kan de brandveiligheid van het gebouw behoorlijk zijn aangetast. Met dit systeem kunnen wij de noodzaak en urgentie van onderhoudswerkzaamheden inschatten. Zo behouden we een veilige situatie voor alle gebruikers van een gebouw. Het systeem is essentieel om grip te houden op de brandveiligheid van een gebouw.

Het Logboek geeft ook een mooi overzicht van de verrichte werkzaamheden. Zo kan de klant altijd aantonen hoe de actuele situatie op het gebied van brandveiligheidis bewaakt. Hierdoor kunnen analyses voor verzekeringen en inspecties ook snel worden verzorgd met actuele gegevens. In Real-Time altijd de brandveiligheid inzichtelijk met het Online Logboek van Bergh Brandveiligheid.


Meer weten over het online logboek? Op onze website vind je meer informatie over het systeem en de toepassing daarvan. Kijk op: https://www.berghbrandveiligheid.nl/diensten/33/online-logboek

Ik help je graag verder

Lars van den Bergh

Onderhoudsco├Ârdinator Stel je vraag