Brandveilig onderhoud 2/5 | Kwaliteitsoplossingen in Brandveiligheid

25-10-2023
Terug naar overzicht

In onze ogen staat duurzame brandveiligheid synoniem aan kwaliteit. Het behouden van kwalitatieve brandveiligheid op de lange termijn is van het grootste belang, en dat is precies waar onze onderhoudsafdeling in uitblinkt. Collega Fred is eindverantwoordelijke voor de onderhoudsafdeling, en houdt zich dagelijks bezig met het op peil houden van de mate van brandveiligheid voor onze klanten. Als projectleider maakt hij het verschil!

Fred is al meerdere jaren actief in de brandveiligheidsector, zijn expertise? Kwaliteit van Brandveiligheid. “Gebruikers, eigenaars en verzekeraars moeten kunnen vertrouwen op de mate van brandveiligheid van het gebouw. Dat is waarom de kwaliteit hiervan van groot belang is.” Door de kwaliteit van brandbeveiliging planmatig te controleren houdt de klant grip op brandveiligheid.

“Om de kwaliteit op de lange termijn te garanderen blijven we nauw betrokken bij opdrachtgevers en bouwen we samen aan duurzame brandveiligheid", aldus Fred. Samenwerken en vertrouwen is essentieel in onze sector. Daarom werken wij aan dit vertrouwen door kwaliteitsoplossingen te leveren in iedere situatie.

Om een overzicht te houden van de kwaliteit en dekking van brandveiligheidsvoorzieningen werken we met een online logboek. Met dit digitale hulpmiddel kunnen we op ieder moment de status van de voorzieningen inzien en snel schakelen om eventuele schades te herstellen. Lees meer over het online logboek in de volgende post!


Ik help je graag verder

Fred Baselier

Projectleider Stel je vraag