Samen werken aan een ergonomisch interieur

11-09-2023
Terug naar overzicht

De bouw van ons nieuwe bedrijfspand is snel gegaan. Door de fijne samenwerking met Bergh Bouwsystemen lopen we perfect op schema en kunnen we naar verwachting midden november verhuizen naar ons nieuwe gebouw. Zoals u mogelijk is opgevallen zijn we al enige tijd bezig met de afbouw van het pand. Vandaar dat we deze week de laatste keuzes maakten betreffende de inrichting van ons gebouw.

In ons nieuwe gebouw streven we naar een inspirerende en ergonomische werkomgeving waar onze werknemers en gasten zich welkom en fijn voelen. Dit doen we op de typische Bergh Bouwgroep manier, door samen te werken. Door interne belanghebbende te koppelen met externe experts hebben we het beste team samengesteld om ons doel te bereiken. 

We vinden het belangrijk om de behoeften en belangen van onze medewerkers mee te nemen in het ontwerp. Zo bouwen we samen aan een inclusieve werkomgeving waar we ons allemaal prettig voelen. 

Het gaat niet lang meer duren voordat we overgaan naar het nieuwe kantoorgebouw. Ook op onze nieuwe locatie bent u altijd welkom. Lees meer over de voortgang van het project

Project

 

Ik help je graag verder

Rob Michielsen

Directeur Stel je vraag