Teambuilding op nieuwbouwlocatie versterkt betrokkenheid medewerkers

18-07-2023
Terug naar overzicht

Tijdens onze regelmatige Toolbox-overleg doen we ons best om informatie zo relevant en tastbaar mogelijk te houden. Dit keer hebben we dat gedaan met een zonnig bezoek aan de bouwplaats van het toekomstige nieuwbouw kantoor. Tijdens dit toolbox-overleg besteden we niet alleen tijd aan een uitgebreide veiligheidsinstructie, maar ook houden we iedereen op de hoogte van de interne ontwikkelingen.

Dit Toolbox-overleg hebben we samen georganiseerd met Bergh Bouwsystemen, die de gelegenheid aangreep om onze medewerkers een kijkje achter de (bouw)schermen te geven en hun inbreng te testen.

Het hoogtepunt was een uitgebreide rondleiding over de bouwplaats, waarbij ons team getuige was van de vorderingen en de verschillende fases van de bouw van hun nieuwe kantoorpand kon zien. Onder begeleiding van de deskundige medewerkers van Bergh Bouwsystemen kregen de deelnemers de gelegenheid om vragen te stellen en inzichten te delen. Met het nieuwe gebouw dat op hoog tempo vorm begint te krijgen, groeit ook het vertrouwen in een succesvolle toekomst voor het bedrijf.

Lijkt het je wat om onderdeel te worden van ons team? We hebben meerdere vacatures beschikbaar bij Bergh Brandveiligheid en Bergh Bouwgroep.

Werken bij Bergh Brandveiligheid

Werken bij Bergh Bouwgroep

Ik help je graag verder

Rob Michielsen

Directeur Stel je vraag