Donateursavond van De Harde Leerschool: Samen streven naar een inclusieve arbeidsmarkt

15-06-2023
Terug naar overzicht

Op 14 juni 2023 waren Rob Michielsen en Alfons Paardekam, te gast bij een inspirerende donateursavond van De Harde Leerschool. Deze stichting staat voor een inclusieve arbeidsmarkt waarin iedereen de kans krijgt om actief en positief deel te nemen aan de maatschappij.

Bij 'De Harde Leerschool' geloven ze dat iedereen, ongeacht achtergrond of situatie, een nieuwe kans verdient om weerbaar en werkfit te worden. Ze richten zich op zelfinzicht, zelfvertrouwen en zelfredzaamheid als sleutelfactoren voor persoonlijke groei en succes op de arbeidsmarkt. Met hun directe en praktische aanpak bieden ze programma's die mensen ondersteunen en in staat stellen om hun eigen kracht te benutten.

Rob en Alfons hebben hun steun en betrokkenheid getoond door aanwezig te zijn bij de donateursavond. Als vertegenwoordigers van Bergh Brandveiligheid onderstrepen zij het belang van een inclusieve arbeidsmarkt en het streven naar gelijke kansen voor iedereen.

De missie van 'De Harde Leerschool' sluit naadloos aan bij de waarden en visie van Bergh Brandveiligheid, waarin respect, gelijkwaardigheid en het creëren van kansen centraal staan.Het is een inspirerende samenwerking die zich richt op het versterken van individuen en het bevorderen van een rechtvaardige en inclusieve maatschappij.

Bergh Brandveiligheid is verheugd om de missie van 'De Harde Leerschool' te ondersteunen en zal zich blijven inzetten voor een inclusieve arbeidsmarkt waarin iedereen de kans krijgt om zijn of haar volledige potentieel te benutten. Samen streven we naar een samenleving waarin iedereen kan bloeien en succesvol kan deelnemen aan het arbeidsproces.

Benieuwd hoe jij onderdeel kunt worden van het Bergh Bouwgroep team? Bekijk onze vacatures en kijk wat er aansluit bij jouw interesses!

Werken bij

Ik help je graag verder

Alfons Paardekam

Projectleieder 0165 515 555 Stel je vraag