Het verhaal van projectleider Fred!

16-05-2023
Terug naar overzicht

In een interview met Fred Baselier, projectleider bij Bergh Brandveiligheid, vertelt hij over zijn carrière en passie voor zijn werk.

Fred is 54 jaar oud, getrouwd en woonachtig in Steenbergen. Na het afronden van zijn studie aan de MTS-E te Bergen op Zoom begon hij als elektricien in de industrie en later in de utiliteit. Al snel ontdekte hij dat zijn passie meer lag in zwakstroom dan in sterkstroom. Binnen hetzelfde bedrijf maakte hij de overstap naar monteur voor het aanleggen van inbraaksignalering-, toegangscontrole-, camera- en brandmeldinstallaties. Dit sloot naadloos aan bij zijn ambitie en zo ontwikkelde hij zich verder in deze richting.

Wat Fred het meeste voldoening geeft in zijn werk is de veelzijdigheid en het mogen en kunnen ontzorgen van klanten met vraagstukken omtrent brandveiligheid. Hij draagt hiermee bij aan een veiligere omgeving. Door de geboden mogelijkheden bij zijn werkgevers heeft hij zich verder kunnen ontwikkelen en kunnen doorgroeien naar zijn huidige niveau. Zijn passie heeft hierbij zeker een grote rol gespeeld.

Fred's passie voor zijn werk heeft ook invloed op andere gebieden van zijn leven. Zo draagt hij bij aan de algemene (brand)veiligheid in gebouwen en verhoogt hij hiermee de veiligheid van mens en dier. Zijn werkgevers hebben altijd geïnvesteerd in het volgen van opleidingen, waardoor Fred zich verder kon ontwikkelen en zijn doelstellingen kon behalen. Hierdoor kan hij invulling geven aan de wens vanuit de maatschappij en bijdragen aan een veiligere omgeving.

 

Lijkt zo’n carrière binnen de brandveiligheid je wel wat? Bekijk onze openstaande vacatures hieronder.

Werken bij


Ik help je graag verder

Fred Baselier

Projectleider Stel je vraag