Van rood naar groen!

26-07-2022
Terug naar overzicht

In 2021 hebben we, in samenwerking met Nex2us, een volledige brandveiligheid inspectie uitgevoerd voor het Zeeuwse Admiraal de Ruyterziekenhuis (Adrz) in Goes. Na het uitvoeren van de inspectie was de app gevuld met meer dan 3500 inspectiepunten. Dit jaar zijn we gestart met de herstelwerkzaamheden op de eerste verdieping. Om zoveel mogelijk overlast voor patiënten, medewerkers en bezoekers van Adrz te beperken, zijn we begonnen op afdeling G waar op dat moment een verbouwing plaatsvond.

Door de werkmethode en de planning goed te communiceren met de gebruikers hebben we de werkzaamheden buiten het bouwgebied voortgezet en zijn we op de andere afdelingen begonnen. Momenteel hebben we de 1ste en 2de verdieping van het ziekenhuis afgerond en zijn de verbeterpunten duidelijk zichtbaar en is de opdrachtgever zeer tevreden.

De werkzaamheden die wij uitvoeren worden vastgelegd in onze applicatie, waarbij er grip gehouden wordt op de brandveiligheid. De werkzaamheden worden vastgelegd in het online logboek, zoals het opwaarderen en vernieuwen van branddeuren, aanbrengen van brandkleppen en het brandvertragend afwerken van de doorvoeringen ter plaatse van brandscheidingen. Aan de hand van foto’s en overige informatie van de voorzieningen, biedt het online logboek een beheersbare brand veilige leefomgeving. Wat ervoor zorgt dat er adequaat onderhoud gepleegd kan worden en gebreken direct gemeld en hersteld worden.

Niet alleen zetten we de werkzaamheden voort na de bouwvak. Ook in de vakantie zullen we gebruik maken van de rustigere periode in het ziekenhuis om werkzaamheden zonder overlast te kunnen verrichten. Rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever bouwen we samen aan een hogere mate van brandveiligheid!


Ik help je graag verder

Rob Michielsen

Directeur Stel je vraag