We hebben een nieuwe website!

30-09-2020
Terug naar overzicht

De ontwikkeling van de online wereld is constant in beweging. We vonden, als Bergh Bouwgroep, dat onze websites niet meer goed weergaven van hetgeen we daadwerkelijk te bieden hebben. We willen online meer eenheid met de overige Bergh bedrijven uitstralen en ons beter positioneren op basis van onze kernwaarden en cultuur. Hoog tijd voor vernieuwing!

Om die eenheid kracht bij te zetten is zowel de website van Bergh Brandveiligheid als van de collega Bergh bedrijven op dezelfde manier gebouwd en hebben hetzelfde look-and-feel. Op de ene website wordt een dienst net iets uitgebreider beschreven dan op de andere website. Maar de basis is op iedere website hetzelfde!

Maar dat is natuurlijk nog niet alles! Ons wagenpark en onlinekanalen zijn geüpdated. Het begin is gemaakt. De overgang naar de nieuwe huisstijl is echter een veelomvattend traject. Vandaar dat wij dit jaar nog intensief bezig zijn met het in lijn brengen van alle (online) communicatie-uitingen met de koers die nu is ingezet. Uiteraard houden wij je hiervan graag op de hoogte!

Voor Bergh Brandveiligheid zijn we nog een stapje verder gegaan in deze verandering. We hebben namelijk onze bedrijfsnaam veranderd. De oorspronkelijke bedrijfsnaam (Bergh Brandscheidingen) dekte niet meer volledig de lading van hetgeen we allemaal doen. We doen al lang niet meer alleen het brandwerend afwerken ter plaatse van een brandscheiding, maar bieden het totale plaatje als het gaat om brandveiligheid! 

Ik help je graag verder

Rob Michielsen

Directeur Stel je vraag