Bedrijfscursusdag Bergh Bedrijven 3 november 2017

09-11-2017
Terug naar overzicht

Een terugblik


op de jaarlijkse Bergh Bedrijfscursusdag. Deze dag stond in het teken van de West Brabantse Waterlinie.

We ontmoetten elkaar in de ochtend bij Fort de Roovere, Halsteren. Daar startten we de dag in De Schaft met een gezamenlijk ontbijt. Na het ontbijt zijn we per bus naar de Bunkertreppe in De Heen gereden. RO & Ad Architecten hebben hier, ter nagedachtenis van de West Brabantse Waterlinie, op verzoek van de gemeente invulling aan gegeven. Deze Bunkertreppe symboliseert het punt waarop men eeuwen geleden de wacht hield ter voorkoming dat de Fransen, Spanjaarden of Engelsen ons land binnen vielen. Dit verhoogd gedeelte beschermde ons door het omliggend lager gelegen land onder water te zetten.

Bij Akkermans Leisure & Golf werd onze teamspirit en rivaliteit aangesproken door opdrachten in groepsverband te doen. Deze hilarische taferelen maakten de dag nog mooier. En natuurlijk waren er winnaars. Na afloop zijn zij in stijl gehuldigd.

Weer terug naar Fort Roovere

RO & AD architecten vertelden ons in vogelvlucht hun ontwikkeling om tot de uiteindelijke toren Pompejus te komen. Het doorlopen traject en de passie om tot dit ontwerp te komen was duidelijk voelbaar.

Buiten werd uitgelegd wat naast de toren van Pompejus en de Mozesbrug nog gebouwd gaat worden om het plan compleet te maken. Door middel van een mobiele kraan werd de mogelijkheid geboden om op hoogte van de toekomstige toren te genieten van het prachtige uitzicht.

Met een hapje en een drankje werd de geslaagde bedrijfscursusdag afgesloten.

Bedrijfscursusdag2
Bedrijfscursusdag