Opwaarderen brandveiligheid niet-openbare parkeergarages Gemeente Den Haag

11-06-2018
Terug naar overzicht

Onderscheiden door het leveren van kwaliteit


is iets waar we voor staan bij Bergh Brandscheidingen. Vanuit een openbare aanbesteding, geïnitieerd door de Gemeente Den Haag in samenwerking met adviesbureau Smits van Burgst, is ingeschreven op de aanvraag. De werkzaamheden omvatten het brandveilig maken van 34 parkeergarages in de gemeente voor mei 2021.

Specifieke kennis brandveiligheid

Door het inzetten van onze specifieke kennis op het gebied van complete brandveiligheidsprojecten en dit meerdere malen te hebben toegepast in parkeergarages konden we ons plan van aanpak toespitsen op dit werk.

Die kwaliteit was uiteindelijk de doorslaggevende factor om de opdracht aan Bergh Brandscheidingen te gunnen. Inmiddels staan we klaar voor de start van een langdurige samenwerking.

Werkzaamheden

We gaan de brandveiligheid opwaarderen door het bouwkundig afdichten van doorvoeringen, het aanbrengen van rolschermen en vervangingen van de deuren, kozijnen en beglazing in gecertificeerde brandwerende exemplaren. Een belangrijk deel van het werk is het aanbrengen van een brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie. Het geheel zal voldoen aan de NEN2535+c1 en in de basis worden uitgevoerd met LIST-bekabeling voor een zo betrouwbare en storingsvrij mogelijke installatie.