Onderhoudscontract brandmeldinstallaties

Ben je op zoek naar meer informatie over een onderhoudscontract brandmeldinstallaties? Bij Bergh Brandveiligheid leveren we het complete pakket aan bescherming en preventie om een veilige plek te creëren en te behouden. Van installaties, voorzieningen en maatregelen tot aan advies, onderhoud, beheer en inspectie.

Neem contact op

Hoewel een brandmeldinstallatie geschikt is voor jarenlang gebruik, is het conform de NEN2654-1+C1 2018 en NEN2654-2 2018 verplicht om de installatie periodiek te laten onderhouden en controleren op een goede werking. Vanuit de Norm wordt gesteld dat deze periodieke controle moet gebeuren door een beheerder brandmeldinstallatie. Bergh Brandveiligheid is een beheerder brandmeldinstallaties en neemt de zorg van de periodieke controle volledig voor je uit handen. Het afsluiten van een onderhoudscontract bij Bergh Brandveiligheid geeft je dan ook de grootste zekerheid voor het goed functioneren van de brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie.

Onderhoudscontract bij Bergh Brandveiligheid

Met het afsluiten van een onderhoudscontract voor je brandmeldinstallatie ben je verzekerd van:

  • Preventief onderhoud door de Technische Service Dienst;
  • Bereikbaarheid technische service dienst gedurende 24 uur per etmaal voor dringende storingen;
  • Storingen aan de voedingseenheid worden binnen 24 uur verholpen;
  • Voorrang bij het verhelpen van storingen;
  • Gunstige tarieven, ook buiten normale werkuren.

Bergh Brandveiligheid is een beheerder brandmeldinstallaties. Met een onderhoudscontract hoef je je geen enkele zorgen te maken over de periodieke controle van je brandmeldinstallaties; die voeren voor je uit. Het gaat in dit geval om 11 periodieke controles op jaarbasis. Op deze manier ben je verzekerd van adequaat beheer van je brandmeldinstallaties.

Meer weten over een onderhoudscontract brandmeldinstallaties?

Wil je meer informatie over de dienstverlening van Bergh Brandveiligheid rondom een onderhoudscontract van brandmeldinstallaties? Of heb je direct een specifieke vraag over jouw brandmeldinstallatie? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag!

Meer informatie