Beheer brandmeldinstallaties

Ben je op zoek naar een partij voor beheer brandmeldinstallaties? Bij Bergh Brandveiligheid leveren we het complete pakket aan bescherming en preventie om een veilige plek te creëren en te behouden. Van installaties, voorzieningen en maatregelen tot aan advies, onderhoud, beheer en inspectie.

Meer weten?

Beheerder Brandmeldinstallaties

Conform de NEN2654-1+C1 2018 en NEN2654-2 2018 dient een brandmeldinstallatie een periodieke controle te ondergaan door een Beheerder Brandmeldinstallatie of een beheerder ontruimingsalarminstallatie.

Citaat uit de betreffende Norm:
"De Nederlandse Norm NEN2654 stelt dat de gebruiker van een gebouw waarin een brandmeldinstallatie is geïnstalleerd, één of meerdere personen aanstelt die opgeleid zijn tot Beheerder Brandmeld- en Ontruimingsalarminstallatie. Een Beheerder Brandmeld- en Ontruimingsalarminstallatie is verantwoordelijk voor de bediening, het beheer en de periodieke controle van de brandmeldinstallatie. Tevens draagt de Beheerder Brandmeld- en Ontruimingsalarminstallatie zorg voor het voorkomen van zoveel mogelijk onechte en ongewenste brandmeldingen."

Bergh Brandveiligheid is een beheerder brandmeldinstallaties en neemt de zorg van de periodieke controle volledig voor je uit handen. Wij voeren deze periodieke controle uit. Het gaat in dit geval om 11 periodieke controles op jaarbasis. Op deze manier ben je verzekerd van adequaat beheer van je brandmeldinstallaties.

Meer weten over beheer brandmeldinstallaties?

Wil je meer informatie over de dienstverlening van Bergh Brandveiligheid rondom het beheer van brandmeldinstallaties? Of heb je direct een specifieke vraag over jouw brandmeldinstallatie? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag!

Neem contact op