Terug naar overzicht

Inspecteur

Is het voor jou een uitdaging om als specialist in de bouw dagelijks bezig te zijn met het adviseren van anderen over brandveiligheid? Heb jij kwaliteit voorop staan en zie je altijd mogelijkheden tot verbeteringen? Dan is de functie inspecteur brandwerende applicaties iets voor jou!

De functie

Als inspecteur brandwerende applicaties ben je de schakel tussen de vakman en de klant en je bent in de lead als het gaat om de implementatie van onze brandwerende afdichtingen. Vanuit jouw expertise bekijk je kritisch de gemaakte afdichtingen, geef je reviews en doe je verbetervoorstellen. Jij vormt het centrale aanspreekpunt binnen onze organisatie voor alle technische- en kwaliteitsvraagstukken inzake de brandwerende afdichtingsvraagstukken! Je informeert de klant over bouwkundige brandpreventie en ondersteunt de vakman in het uitvoeren van zijn taak. Hiervoor is goede communicatie een must.

Als inspecteur brandwerende applicaties bouw je mee aan de brandveiligheid competentie van onze klanten. Je draagt ook de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de applicaties. Bovendien denkt de inspecteur brandwerende applicaties mee in de ontwikkeling van producten die op het brandveilig maken van gebouwen van toepassing zullen zijn.

Binnen de functie van inspecteur brandwerende applicaties werk je nauw samen met de projectleiding, werkvoorbereiding en calculatie, waardoor je direct deelneemt in verbeterprojecten. Ook vorm je het directe aanspreekpunt voor de uitvoerders en vaklieden van onze projecten. Je krijgt alle mogelijkheden en tijd om jouw competenties verder te ontwikkelen voor een verdere verdieping van je proces- en productkennis.

Inspecteur brandwerende installaties

Jouw profiel

Je beschikt over een technische mbo-opleiding of laat zien op mbo werk- en denkniveau te kunnen functioneren. Andere belangrijke eigenschappen voor het vervullen van de functie:

 • Je hebt al ervaring met brandveiligheid in bij voorkeur een bouwkundige omgeving, of je wilt dit je graag eigen maken.
 • In dat geval gaan wij je kennis en ervaring van brandveiligheid upgraden door interne en externe opleidingen.
 • Je beschikt over een goed analytisch vermogen: je gaat meedenken in ontwerp processen vanuit markt- en bouwkundig oogpunt.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.
 • Je bent accuraat, neemt initiatief.
 • Je bent een teamplayer en je kunt goed samenwerken, waarbij je de verbinding kunt vormen tussen de klant, projectorganisatie, vakman en de techniek.

Wat bieden wij?

Werken bij Bergh Brandveiligheid BV betekent werken bij een innovatief, ondernemend bedrijf waar ‘kracht door samenwerking’ centraal staat. We hechten veel waarde aan een collegiale, prettige werksfeer. Naast uitdagend werk en leuke collega`s bieden wij je ook:

 • Een marktconform salaris (Bouw-cao)
 • 25 vakantiedagen en 15 roostervrije dagen
 • Een goede pensioenregeling
 • De juiste tools en middelen voor het uitvoeren van jouw werk
 • Volop persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen en opleidingen
 • interne doorgroeimogelijkheden

Is je interesse gewekt en voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen we graag jouw cv en motivatie voor deze vacature!

Bergh Brandveiligheid BV

Binnen Bergh Brandveiligheid BV vind je de combinatie van bouw, engineering en brandveiligheid producten, onder één dak. Bergh Brandveiligheid BV maakt deel uit van Bergh Bouwgroep. Samen met ruim 45 collega’s leveren we het complete pakket aan bescherming en preventie om een veilige plek te creëren en te behouden. Van installaties, voorzieningen en maatregelen tot aan advies, onderhoud, beheer en inspectie.

Sta jij stevig in je schoenen en wil jij deel uitmaken van deze unieke organisatie? Dan komen wij graag in contact met jou. We ontvangen je motivatiebrief en CV graag via het sollicitatieformulier op deze pagina. Wil je eerst meer informatie over deze functie? Dan kun je contact opnemen met Rob Michielsen via 0165 51 55 55.

Ik help je graag verder

Rob Michielsen

Directeur Stel je vraag

Solliciteren op deze vacature

{{ errors.first("field_23") }}
{{ errors.first("field_24") }}
{{ errors.first("field_25") }}
{{ errors.first("field_92") }}
{{ errors.first("privacy") }}